Design by MultiMove

Bedrijfsprofiel

Karel Groothuis is op 3 november 2005 gestart met het reinigen van machines door middel van droogijs.

Al jaren werkend als groepsleider in een (diepdruk) drukkerij, heeft hij veel ervaring opgedaan met inktverontreinigingen die leiden tot veel onnodige storingen. Hij is toen op zoek gegaan naar een reinigingsmethode die als resultaat een perfect schone machine opleverde, en die ook nog eens uiterst-milieuvriendelijk bleek te zijn.

Op basis van zijn grafische en technische achtergrond kwam al gauw het idee naar voren om een totaaloplossing aan te bieden voor de diverse productiebedrijven. Daardoor bied Groothuis Droogijsreiniging B.V. een compleet pakket van diensten aan, waarbij gebruik gemaakt wordt van een aantal gespecialiseerde partnerbedrijven.

We kunnen niet alleen bij ons in het bedrijf machines reinigen, maar we zijn ook mobiel, en komen dan ook de machine bij u ter plekke reinigen. Hierbij wordt de machine zodanig ingepakt dat de omgeving rondom de machine niet vervuild raakt.

Ons streven hierbij is een tevreden klant, wetende dat de rest dan vanzelf komt. Uitgangspunten om dit te bereiken zijn: flexibel (7/24), perfectie, betrokkenheid, milieuvriendelijk, niet te duur en een eerlijke/prettige omgang met elkaar. Dit is dan ook de reden waarom u bij ons moet zijn voor het reinigen van uw machines.